Instagram
ZAJEDNIČKA SURADNJA

Madonna o Kanyeu Westu: On je divan čovjek, svijet treba jednog takvog

Uoči izlaska svog novog albuma kraljica popa je u intervjuu za magazin Rolling Stone govorila je i o ekscentričnom reperu Kanyeu Westu (37) o kojem se izrazila vrlo pohvalno.

Madonna (56) i Kanye surađivali su na njenom 13. studijskom albumu Rebel Heart ,a mnogi su njihovu suradnju proglasili suradnjom dvoje buntovnika, te stoga i ne čudi da je pjevačica puna riječi razumijevanja i hvale za repera:

– On ima briljantne ideje. On je brijantni luđak. Samo što on jednsotavne nema te filtere koje ima većina ljudi i govori sve što misli što često bude neprikladno – rekla je kraljica popa o kolegi reperu te nastavila:

– Mislim da glazbena industrija treba Kanyea Westa jer je sve postalo tako politički korektno i na jedan način sterilmo – kazala te Madonna ali i dodala da to ne znači da se uvjek slaže sa svime što reper čini i govori.

Štoviše, njegov incident na ovogodišnjem Grammyju komentirala je riječima: ‘Ne ide se na dodjele nagrada tražiti pravda’, te dodala kako joj se čini da on možda to shvaća malo preozbiljno.

No ipak, na kraju je zaključila da se suradnja s Kanyeom uvelike isplatila iako joj je bilo teško natjerati ga u studio jer je ona jako zaposlen i radi paralelno tisuću stvari.

– Teško je privući njegovu pozornost, ali kada se napokon fokusirana, genijalan je. Volim Kanyea – zaključila je Madonna.

Linker
05. svibanj 2024 00:24