ZVIJEZDE PJEVAJU

Marija Borić: Bolje bih pjevala da je trema bila manja

Premda je sa svojim partnerom Ervinom Baučićem gotovo savršeno otpjevala pjesmu „All Around the World” Barryja Whitea i Lise Stansfield, za što su nagrađeni najboljim ocjenama u prvoj emisiji pete sezone HTV-ovog showa “Zvijezde pjevaju”, zagrebačka glumica Marija Borić (­31) otkriva kako je na pozornici jedva stajala od velike treme.

– Kada sam počela pjevati osjetila sam kako me preplavljuje osjećaj nesigurnosti i čvrsto sam zgrabila mikrofon – izjavila je glumica koju publika najviše pamti po ulogama u TV serijalima “Ponos Ratkajevih” i “Najbolje godine”, dodavši da ju je trema ‘prala’ dvije trećine nastupa dok je onu jednu zaista uživala.

Uz dobre kritike žirija, ali i oduševljenje rodbine i prijatelja, poticaj da u sljedećoj emisiji bude još bolja Mariji je odlična atmosfera u HTV-ovom studiju Anton Marti.

– Ekipa je sjajna i super se zabavljam. Za sada su mi čak i probe s Ervinom veselje – izjavila je glumica koja se sa svojim partnerom nalazi dva do tri puta tjedno, no stara uzrečica kako se najradije pjeva pod tušem u Marijinom slučaju ne bi vrijedila, jer ona pjeva – stalno.

– Na prvu probu s Ervinom došla sam sa popisom pedesetak pjesama koje bih voljela otpjevati tijekom showa – kaže je glumica dodavši kako se plasmanom ipak ne zamara previše.

-Važno mi je da izaberemo dobru pjesmu, otpjevamo ju najbolje što možemo i pri tome se dobro zabavimo – izjavila je Marija Borić. ­

Linker
25. travanj 2024 00:49