MOJ STIL

Marija Borić: Ja sam modno podvojena ličnost

Osmijeh na licu najdraži je ‘modni detalj’ Marije Borić , bez kojeg ova 30-godišnjakinja i ne izlazi iz kuće. Kovrčava zagrebačka glumica poznata je, naime, po svom vedrom duhu i nepresušnoj energiji, a široj se javnosti nedavno predstavila i kao sjajna pjevačica – pobijedivši u TV showu Zvijezde pjevaju.

Za televizijski se nastup Mara, kako je zovu članovi obitelji i prijatelji, odjevnim stilom prilagođavala glazbenom žanru: u crnoj toaleti izvela je ‘Fantoma u operi’, country je pjevala u lepršavoj bijeloj haljini, a možda najzapaženiji styling bilo je bijelo odijelo s dekoltiranim sakoom, u kojem je pjevušila baladu ‘If You Need Me’… No, premda se u posebnim prigodama voli dotjerati i zasjati u haljinama koje prate liniju tijela – najčešće su to kreacije njene omiljene dizajnerice Aleksandre Dojčinović – glumica poznata po ulogama u serijalima ‘Ponos Ratkajevih’, ‘Cimerfraj’ i ‘Najbolje godine’ privatno ne robuje trendovima.

Najvažnije joj je da sve što nosi bude udobno i od prirodnih materijala: svile, viskoze i pamuka. Stoga je se u slobodno vrijeme može vidjeti u trenirkama i tenisicama ili, pak, u omiljenoj kombinaciji – potkošulji, trapericama i balerinkama. A kako je ponekad obuzme želja da bude ‘sama svoj kreator’, žao joj je što nikad nije svladala tajne krojačkog zanata. No, zato je Mara samouka majstorica štrikanja i heklanja, što je naučila iz knjiga još u djetinjstvu provedenom u Stubičkim Toplicama.

– Ja sam stilski podvojena ličnost: najbolje se osjećam u trenirci i tenisicama, no obožavam i štikle te haljine koje prate liniju tijela – kakva god ona bila. Stoga u mom ormaru ima najviše dugih haljina, traperica, trenirki i potkošulja u svim bojama.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve modne tajne Marije Borić, kao i potpuni vodič kroz ljetne trendove, potražite u specijalnom izdanju Glorije In.

Linker
26. travanj 2024 10:59