PET PITANJA

Marija Borić: Pjevušim od jutra do večeri

Među tri para koja su se plasirala u polufinale showa Zvijezde pjevaju su i glumica Marija Borić (30) i Ervin Baučić (36), poznat po ulogama u mjuziklima zagrebačkog kazališta Komedija. U dosadašnjim emisijama Marija Borić pokazala je da odlično pjeva i da se njezin glas sviđa publici, a i dalje marljivo vježba jer sudjelovanje u glazbenom showu shvaća vrlo ozbiljno i profesionalno.

Što ćete pjevati u polufinalu? – S Ervinom ću otpjevati jednu baladu i pjesmu koji je on izvodio sa svojom grupom Hotline.

Tko je od vas dvoje ‘šef’ i koliko vremena provodite na probama? – Ervin je glavni, ali ja s tim nemam problema jer je zaista ugodan za suradnju i probe su nam opuštene. Vježbamo skoro svaki dan – broj sati varira – a odabranu skladbu pjevušim od jutra do kraja dana.

Smatrate li da ste u prednosti s obzirom da ste nastupali u mjuziklu ‘S ljubavlju, Janis’? – Moje glazbeno iskustvo svodi se na taj mjuzikl i to što sam od treće do 18. godine bila članica KUD-a Kapelščak iz Stubičkih Toplica. Čak me ni u glazbenu školu nisu primili. Moj posao je vezan uz scenu, no kad glumim, onda sam netko drugi, a u Zvijezdama sam – ja. I svaki put me frka. Savjetujete li se s tatom, opernim pjevačem Tomislavom Borićem? – Ne. On se nikad nije miješao u moj posao i odluke, pa to ne čini ni sada, ali svake subote navija za mene u studiju.

Kako ćete proslaviti eventualnu pobjedu? – Ne bih još o tome. Držim se izreke: ‘Ljudi planiraju, a Bog se smije’.

Damir Leljak

Linker
24. travanj 2024 04:11