PRED OGLEDALOM

Matea Elezović: Kažu mi da imam dobre noge

Uloga novinarke Ane Antolović, jedne od glavnih negativki u RTL-ovoj telenoveli “Ruža vjetrova”, glumici Matei Elezović (26) donijela je popularnost, ali i status nove zavodnice s malih ekrana. Rođena Zagrepčanka i bivša studentica glume na Umjetničkoj akademiji u Splitu, koja je ove godine snimila svoj prvi dugometražni film “Mrak”, mnogima je zapela za oko zbog dugih, skladnih nogu i lijepog lica.

Što smatrate svojim najvećim adutima u izgledu? – Najčešće mi kažu da imam dobre noge i liniju. A na tome, iskreno, ne radim ništa – oboje zahvaljujem dobrim genima.

Jeste li zbog uloge u “Ruži vjetrova” nešto morali mijenjati? – Potamnila sam kosu. Prirodno mi je pepeljastoplava, a već je godinama posvjetljujem pramenovima. Kao mlađa često sam mijenjala boje kose, a sad to radim samo zbog uloga.

Čime njegujete kosu? – Preparatima iz Alfaparf linije Semi di Lino Diamante, a oblikujem je silikonskim uljem Klas revital.

Kako koži lica vraćate svježinu? – Koža mi je od televizijskog make-upa toliko umorna da se privatno više uopće ne šminkam. Jednom mjesečno odem na tretmana čišćenja, a kod kuće jednom tjedno stavljam Nikel masku od naranče.

Što vam je potrebno da biste se osjećali lijepo? – Max Factor Ageles Elixir – puder i serum u jednom, te rumenilo Bourjois. Za posebne prigode volim naglasiti oči i to tehnikom smokey eyes, koja je, barem meni, najveće vizažističko otkriće. Volim i crveni ruž na usnama jer je glamurozan, ali tada oči istaknem samo maskarom.

MamKoji je najbolji savjet o njezi koji ste dobili od svoje majke, glumice Jadranke Elezović? – Da nikada ne odem u krevet sa šminkom na licu, ma koliko bila umorna.a mi, inače, često kupuje kozmetiku.

Jeste li prije počeli sa šminkanjem ili s njegom? – Kod mene je to, na žalost, išlo obrnutim slijedom. Šminkam se od prvog razreda srednje škole, a preparativnu kozmetiku sam počela koristiti tek kao maturantica.

Birate li radije teretanu ili masažu? – Obožavam sve vrste masaže – rekreacijsku, s uljima, čokoladom… I radije na to trošim novac nego na cipele. U teretanu odlazim jer mi je teško pronaći društvo za sportove koje volim – košarku ili odbojku.

Kojeg pravila o njezi i ljepoti ćete se pridržavati i ove godine? – Ovisi o tome što će moja koža i tijelo tražiti od mene.

Dolores Tolić

Linker
30. travanj 2024 16:07