KRAJ LJUBAVI

Matko Knešaurek: Laž je da sam Anu napustio zbog druge

Zagrebački glumac Matko Knešaurek (26) više ne ljubi studenticu Anu Kolar (24), zaručnicu s kojom je u vezi bio četiri i pol godine. Trenericu aerobika i studenticu Filozofskog fakulteta Matko, međutim, nije napustio zbog druge djevojke, kako pišu neki mediji – zvijezda ‘Ruže vjetrova’ mirnim je glasom demantirala da razlozi prekida leže u pojavi treće osobe, dvadesetogodišnje Ane, sestre plivača Duje Draganje koja je u seriji statirala.

– Moja zaručnica i ja u zahlađenim smo odnosima i više ne živimo zajedno, no rastali smo se na najnormalniji i kulturan način. Naklapanja o novoj ženi nisu istinita i idu na dušu novinara kojima ne smeta da ih se zove lažljivcima – izjavio je Matko Knešaurek.

Radi snimanja serijala “Ruža vjetrova” u kojem glumi Marka Odaka Knešaurek se morao privremeno preseliti u Split, pa je njegovim zarukama, usprkos obostranom trudu , presudila daljina, a pomisli na vjenčanje zamijenile su one na rastanak.

– Svakoj vezi dođe ili ne dođe kraj, ali zašto to mora ići po novinama meni nije jasno. Da u toj priči ima išta istine ludio bih i zvao uokolo da sve demantiram. Ni ja nemam tako bujnu maštu, a glumac sam. Valjda normalan prekid, u lijepim i kulturnim okvirima i najboljem redu nije bio dovoljno interesantan – zaključio je Matko.

Linker
04. svibanj 2024 02:14