ARHIVA
METAK

Mila Elegović savjetovala Vlatki Pokos da bježi od oženjenih muškaraca

Dvadeset godina od izlaska pjesme Metak (Kad će taj petak) Vlatka Pokos odlučila je napraviti remiks svog najvećeg hita u karijeri, a predstavila ga je premijerno u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

U ono vrijeme, 1994. godine, ta je pjesma bila najpopularnija među vojnicima. Čim sam čula pjesmu svidjela mi se, jer je u toj eri dance glazbe Metak bio drugačiji. Tekst je bio provokativan, ali nisam u tome vidjela problem, već dobru zafrkanciju – ispričala je Vlatka Pokos u radijskoj emisiji u koju se javio i autor teksta Papageno:

Napisao sam taj tekst za sebe, ali čim je pjesmu čuo Zoran Škugor rekao mi je: “To je pjesma za Vlatku” otkrio je Papageno.

Produkciju novog remiksa potpisuje Boris Đurđević, a voditeljica i pjevačica rekla je kako i dana danas izlazi u klubove:

– Doduše češće ljeti, i baš to me ponukalo napraviti ovaj remix, jer ljudi i danas traže da pjevam Metak. I stara verzija je još uvijek dobra, ali novi remix ima brži ritam i ja drugačije pjevam rekla je Vlatka koja je završilu drugu godinu studija na fakultetu.

Odlično je, svakome tko ima mogućnost studirati u ozbiljnijim godinama preporučam kaže voditeljica koja je među najboljim studentima, a iz druge godine ostao joj je tek jedan ispit.

Vlatka je u emisiji dobila zadatak pripremiti pitanja na neviđeno za jednu svoju kolegicu, a kad je s druge strane telefona čula glas Mile Elegović silno se obradovala. Vlatku je zanimalo prima li Mila vruće sms-ove noću, a kad je glumica potvrdno odgovorila, zatražila je i njezin savjet o muškarcima.

Muškarci su fantastična bića i život bi bio grozan bez njih. Prekrasan je taj ping pong između njih i žena rekla je Mila te nastavila:

A oženjeni muškarci pec, pec. Oženjen muškarac jednako pomoć, jednako bježi, bježi savjetovala je Mila Vlatki.

Vlatka je priznala da se nada da će ljeto provesti u dobrom društvu, a odgovorila je i na par kratkih pitanja:

Biram toples ispred badića, brod ispred kućice, a šampanjac ispred koktela rekla je voditeljica i pjevačica.

Na pitanje o svom tipu muškaraca odgovorila je kako mora biti samo malo mlađi, a preferira svjetlije tipove sa svjetlim očima.

Trenutno ju najviše raduje što će za pjesmu Metak snimati i video:

Vrijeme je i da moj najveći hit konačno dobije spot izjavila je Vlatka.

Linker
26. svibanj 2024 14:37