SAGA SE NASTAVLJA

Milan Popović prijetio Severini da će završiti kao Anđa Marić

Milan Popović napravio je putovnicu malom Aleksandru bez Severininog znanja; ona je za to doznala neposredno prije ročišta prije dva tjedna, navodi Večernji list.

– Milan je nakon prekida prijetio Severini. Govorio joj je, ako ga ostavi, da će joj se osvetiti, da će je ocrniti u medijima, uništiti joj karijeru, a spominjao joj je i slučaj Anđe Marić. Zbog toga je Severina tražila da Milan njihova sina viđa samo u njezinoj prisutnosti jer se bojala da će ga u suprotnom odvesti izvan Hrvatske i da ga neće htjeti vratiti. Dokaz Milanovih loših namjera je putovnica koju je napravio Aleksandru nelegalno, bez Severinina znanja. Severina je za putovnicu saznala tek prije otprilike dva tjedna i to je bio ključni dokaz da Milan te prijetnje nije izrekao samo u afektu, već da ih je i planirao izvršiti – ispričao je Tomislav Petrović, Severinin menadžer za Večernji list.

Na spomenutom ročištu Milanu Popoviću je sudac odredio da sina može viđati svaki drugi tjedan ali u Hrvatskoj čime je Severina zadovoljna jer je kao majka svjesna da djetetu treba otac, naglašava njen menadžer.

Linker
03. svibanj 2024 14:54