INSTAGRAM
MODELI - PJEVAČICE

Miranda Kerr ili Gisele Bundchen - koja je bolja u novoj pjevačkoj ulozi?

Osim što su obje uspješne poslovne žene, majke i anđelice, Miranda Kerr (31) i Gisele Bundchen (32) sada su pokazale da im ne nedostaje niti pjevačkog talenta.

Gotovo u isto vrijeme, dva prekrasna top modela koja mnogi ističu kao stilske uzore, izbacili su glazbene obrade poznatih skladbi.

Gisele je svoj pjevački talent pokazala hitom grupe Blondie Heart of Glass, dok je Miranda otpjevala duet sa zvijezdom s Broadwaya Bobbyjem Foxom You’re The Boss koju su izvorno izvodili Ann-Margret i Elvis Presley.

Giesele je svoj pjevački angažman ostvarila u suradnji s H&M-om za kojeg je snimala reklamu za novu kolekciju kupaćih kostima i pokazala poznate brazilske zavodljive plesne pokrete.

Ovo joj nije prvi takav angažman, lani je snimila sličan spot, također za švedski modni brend.

Miranda je u svom singlu pokazala sasvim drugo lice. Zavodljiv, šaputav i senzualan glas pridružila je muškom vokalu u pjesmi koja je izvorno pisana za film Viva Las Vegas.

Također, niti njoj ovo nije prvi puta te je već jednom pokazala svoje pjevačke sposobnosti u reklami za čaj, a video premijera nove pjesme zakazana je za 4. svibnja.

Linker
24. ožujak 2023 19:29