INSTAGRAM
MIRAN ŽIVOT

Miranda Kerr otkrila zašto nikad nije pod stresom

Miranda Kerr (31) za novi broj magazina The Edit otkrila je svoju duhovnu stranu i životne navike koje su u skladu s holističkim načinom života.

Priču o duhovnosti, Miranda je započela izjavom kako će Orlando Bloom (37), od kojeg se u listopadu 2013. razvela nakon tri godine braka, uvijek biti njena “obitelj”.

Prijateljski odnos koji danas ima s njime, zahvaljuje duhovnosti koju već duže vremena prakticira.

– Svaka misao koju imate je moćno oruđe, a svaki dan prilika da te misli mijenjate i tako si kreirate stvarnost kakvu želite – izjavila je bivša anđelica za magazin.

Miranda kaže kako svi imamo loše dane i negativne emocije, ali je shvatila da kada takvi dani dođu, najbolje je sjesti i pustiti ih da prođu.

/ © Chris Colls for Net-A-Porter.c

– Ako ne prođu, odaberite misli koje će pomoći da prođu – kaže bivša Orlandova supruga.

– Trebali biste biti usmjereni prema onome što imate i na čemu ste zahvalni, kaže top model te dodaje kako svojevrsno blaženstvo proizlazi i iz odnosa koji ima sa svojim trogodišnjim sinom Flynnom.

Miranda ističe kako je najsretnija kada može kvalitetno provoditi vrijeme s njime i kada neometano uživaju u prirodi i međusobnom društvu.

Uspješna poduzetnica uzela je odmor od poslovnih angažmana kako bi prakticirala svoj holistički život i postala je certficirani zdravstveni stručnjak.

Unatoč gustom rasporedu obaveza, manekenka kaže kako nikada nije pod stresom te da je vječni optimisti.

– Za sve stvari koje vam se u životu događaju, postoji jako dobar razlog – zaključila je Miranda.

Linker
20. travanj 2024 06:29