U NOVOJ GLORIJI

Mirela i Darijo Srna ekskluzivno iz Kijeva: Veselimo se sinu

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna (32) u Donjecku je izgradio dom u kojem je sa suprugom Mirelom (32) i kćeri Kasijom (4) proveo najsretnije razdoblje života.

Dok je on sa svojom momčadi gomilao trofeje, njegova supruga dekorirala je njihovu kuću i pokrenula modni i lifestyle portal Büro 24/7, a Kasia je prohodala, krenula u vrtić i sretno rasla u bogatom rudarskom gradu koji je njezina oca slavio kao sportskog heroja i proglasio ga počasnim građaninom – sve dok prošlog proljeća ukrajinsku idilu obitelji Srna nije prekinuo rat.

Otada momčad trenira u Kijevu, gdje obitelj Srna sada živi, ali Darijevo srce ostalo je u Donjecku, razorenom rudarskom gradu koji doživljava drugim domom i u kojem je proveo 12 godina, a jedina lijepa vijest je da će uskoro dobiti sina.

Kako vaša supruga podnosi drugu trudnoću?

– Bolje nego prvu. Vježba jogu, puno čita, vodi svoj portal, putuje po svijetu na tjedne mode i dobro je.

Kako se pripremate za novo očinstvo?

– Sretan sam, možda nisam toliko uzbuđen kao prvi put jer znam što nas čeka i već sam otac. Imam svoju Kasiju, koja je zaista posebna, dolazi sin i mislim da je to idealna kombinacija. Nek’ su živi i zdravi, nadam se da ću im osigurati lijep život, da će imati sve što ja da nisam imao i sigurno će im biti lakše nego meni.

Nevio Pintar

Kako je podnio odlazak iz grada u kojem je proveo zadnjih 12 godina i još jedan rat u životu, te kako izgleda njegov obiteljski život u Kijevu pročitajte u velikom ekskluzivnom intevjuu koji je Darijo Srna dao Glorijinom novinaru koji ga je posjetio u Kijevu.

Nova Gloria u prodaji je od 19. ožujka.

Linker
20. travanj 2024 14:58