U BOLNICI

Mišo Kovač operirao srce

Legenda hrvatske glazbe, Mišo Kovač, u ponedjeljak je bio na operaciji srca u Kliničko bolničkom centru Zagreb. Ugrađene su mu tri premosnice, što mu je bilo nužno nakon infarkta koji je imao prije nešto više od mjesec dana, piše Jutarnji list.

Nevolje s Mišinim srcem počele su za Uskrs kada je najprije ‘prohodao’ blaži pa nakon dva dana dobio puno jači infarkt. U posljednji trenutak su mu liječnici KB Sveti Duh ugradili dvije premosnice ne bi li proširili krvne žile i tada je u bolnici boravio puna dva tjedna.

No premosnice ni tada nisu bili dovoljni da se osigura nesmetani rad srca ali s obzirom da je Mišo bio u vrlo teškom stanju liječnici se nisu odmah usudili ugrađivati premosnice jer je to vrlo složena i za pacijenta vrlo zahtjevna operacija. Bilo je potrebno četiri do šest tjedna da se stanje stabilizira.

Tek nakon što se Mišo opravio a od tada je prošlo mjesec dana, vrhunski tim liječnika koji je brinuo za njegovo zdravlje je procijenio da je sada pravi trenutak da se napravi operacija.

Nakon što je sve prošlo u redu, on se sada oporavlja na Jedinici intenzivne njege a obitelj, supruga Lidija i kći Ivana mole sve za razumijevanje dok se stanje domaćoj glazbenoj legendi ne stabilizira.

PROČITAJTE VIŠE U JUTARNJEM LISTU

Linker
16. travanj 2024 07:14