PR
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Moj prvi poljubac nije bio sladak

Popularni glazbenik gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju gdje je predstavio novi singl Reci mi i prisjetio se nekih najvažnijih događaja iz života.

– Prvi puta sam markirao u školi zbog nogometa, a moj prvi poljubac se dogodio u kinu i nije bilo nešto za pamćenje. U petom razredu odveo sam curu u dvoranu i gledali smo neki kung fu film – otkrio je Boris Novković i priznao da mu je bilo neobično, ali istovremeno i prirodno kada je prvi put čuo svoju pjesmu na radiju.

– Oduvijek sam osjećao da će to biti moj poziv – kazao je popularni pjevač i otkrio da mu je jedan od omiljenih koncerata onaj na Šalati 1988. godine, njegov prvi veći koncert.

Boris se nakon male upale pluća vraća koncertnim aktivnostima, a veliki koncert održat će 8. svibnja u dvorani Lisinski uz pratnju Zagrebačke filharmonije i benda Dream project.

– Nakon višegodišnje suradnje s Noćnom stražom odlučio sam se za promjenu zvuka. Trajali smo nekih devet godina. Ova promjena dat će mi novi vjetar u leđa i profinjeniji zvuk što je publika već imala prilike čuti i svidjelo im se – poručio je Boris, kojem je neostvarena želja snimiti duet s nekim od preostalih Beatlesa.

Pogledajte video!

Linker
24. travanj 2024 22:07