vjenčanje godine

Prve fotografije: J. Lo u raskošnoj vjenčanici Ralpha Laurena s velom od sedam metara

Mladoženjino raskošno imanje u Riceborou u Georgiji bilo je kompletno ukrašeno u bijelom, a mladenci su se na kraju odvezli u luksuznom oldtimeru.

Više ne moramo zamišljati kako je izgledalo vjenčanje slavnog glumca Bena Afflecka i njegove izabranice, pop zvijezde i glumice Jennifer Lopez. Prve fotografije njihovog bajkovitog vjenčanja u bijelom koje je održano na njegovom raskošnom imanju u Riceborou u Georgiji upravo su, naime, stigle.

Svi uzvanici prema želji mladenaca tog su dana bili odjeveni bijelo, a najviše se pričalo o Jenniferinoj spektakularnoj vjenčanici, couture haljini Ralpha Laurena sa šlepom od sedam metara, u kojoj je J. Lo bijelom šetnicom iznad vode stigla do paviljona u kojem su ona i Ben drugi put izrekli ‘da‘.

image

Mlada je odabrala klasičnu vjenčanicu s dugim šlepom

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vjenčanje je vodio Jenniferin dugogodišnji bliski prijatelj Jay Shetty, među slavnim gostima bili su Affleckov dugogodišnji suradnik i blizak prijatelj Matt Damon i njegova supruga Luciana Barroso te redatelj Kevin Smith i glumac Jason Mewes..

Inače, par se na ovom imanju trebao vjenčati još 2003., no brzo nakon toga su prekinuli zaruke. Affleck je inače kuću još 2018. oglasio za prodaju i to za cijenu d osam milijuna dolara, a sad je presretan što nije pronašla novog vlasnika.

image

Zbog fotografiranja zaustavili su se na drvenom mostiću

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Pripreme za svadbu bile su intenzivne jer se ništa nije smjelo prepustiti slučaju. Kamioni s dekoracijama i cvijećem dolazi su danomice, a svadbeno slavlje potrajalo je cijeli prošli vikend, od petka do nedjelje.

Svoje goste mladenci su mazili i pazili, te su se pobrinuli za njihov odmor, relaksaciju i zabavu. Tako su u stankama druženja mogli uživati u spa i wellness tretmanima, vožnji po imanju, te gađanju glinenih posuda.

Za hranu je zadužena catering tvrtka York Diner koja će na svadbenom meniju nuditi prepoznatljivu južnjačku hranu – poput prženih svinjskih kotleta, pečene piletine, tjestenine sa sirom i složenca od tikvica.

image

Mladencima je na raspolaganju bio oldtimer

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Par se već vjenčao sredinom srpnja u Las Vegasu na intimnoj ceremoniji, a drugo vjenčanje pripremili su za obitelj i najbliže prijatelje.

"S kumovima iz snova, haljinom kao iz starog holivudskog filma i jaknom iz Benova ormara, pročitali smo zavjete u kapelici i obećali se jedno drugome do kraja života. Na kraju je to bilo najjednostavnije i najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti", napisala je Lopez na Instagramu nakon vjenčanja u Las Vegasu.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Linker
19. travanj 2024 21:31