SEVERINA

Morala sam reagirati na nepravdu

Je li netko od vas imao priliku premijerku puknuti u cjevanicu svom silom? Ja, eto, jesam. Jednom davno, tamo neka političarka Jadranka Kosor igrala je sa mnom nogomet u sklopu neke humanitarne akcije, a ja sam u želji da zabijem gol, svom silom opa lila i umjesto u loptu, puknula premijerku u cjevanicu. Zbog čega je dva tjedna nosila longetu. Bilo mi je žao. Tada… – prisjetila se Severina 8. kolovza na koncertu u Dubrovniku u maniri stand up komičarke jednog nogometnog okršaja s premijerkom Jadrankom Kosor prije sedam godina. Zatim je, u stanci između dviju pje sa ma, poručila premijerki da se nada “kako će imati muda i promijeniti zakon o umjetnoj oplodnji”.

Tko je zavadio prvu damu hrvatske politike i prvu damu naše estrade? Mnogi bi voljeli reći da su opet za sve krivi novinari, koji od svake muhe naprave slona, ali ovaj put im je slon sam gurnuo surlu u ruku. Ukratko, Severinu je razljutilo kad je od svog menadžera doznala da je Jadranka Kosor zabranila njezin koncert u Kninu na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti 5. kolovoza. I iskoristila je svoj nastup u Dubrovniku da to javno i kaže. A Jadranka Kosor, pak, tvrdi da to nije istina, da Severinu nije ni srela od tog nemilog događaja kad je s nogometa otišla u Traumatološku bolnicu te da Severinine objede na svoj račun ne želi ni komentirati.

– Ne želim više polemizirati ni s kim, ali želim reći da sam ja pjevačica, zabavljačica koja nastoji zabaviti ljude baš kao što to radi i Željko Pervan. Doći će me slušati oni kojima se to sviđa, a neće doći oni kojima se to ne sviđa. Za razliku od političara koje, kad ih izabereš, moraš slušati do kraja mandata. Ja sam morala reagirati na nepravdu koja mi je nanesena i reći što se dogodilo – objasnila je Severina zašto je verbalno napala premijerku Kosor.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Sve o svađi prvih dama hrvatske politike i estrade pročitajte u Gloriji broj 762. ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
29. travanj 2024 17:14