GLUMAC U DUBROVNIKU

Morgan Freeman uživa u dalmatinskim specijalitetima

Nakon kratkog boravka u Sarajevu, holivudski glumac Morgan Freeman stigao je danas u Dubrovnik, gdje će biti glavni gost Dubrovnik Film Meetinga.

Iako je noć prije sudjelovao na završnom slavlju u Sarajevu, Freeman je novinarima u Dubrovniku rekao da se ne osjeća nimalo umornim, a melem za oči sasvim sigurno mu je bio pogled na stare zidine u Dubrovniku. U društvu Gorana Štroka , predsjednika uprave Adriatic Luxury Hotels, i njegove supruge Renate, oskarovac je s terase hotela Excelsior gledao dubrovačke ljepote, a zatim je izvadio i mobitel kako bi zauvijek zabilježio prekrasan pogled.

Tijekom Dubrovnik Film Meetinga bit će smješten u Vili Agave, a na usluzi su mu batleri, spremačice i kuhari, najnoviji modeli luksuznog Mercedesa S klase s profesionalnim vozačima te dvije luksuzne jahte: tip Tacnomar Madras i Sunseeker.

Za razliku od guštanja u ćevapima, što je okusio u Sarajevu, Freeman će u Dubrovniku na jelovniku imati dalmatinske specijalitete, koje će mu spremiti kuhari Vile i grupacije Adriatic Luxury Hotels.

Uz američkog glumca iz Sarajeva u Dubrovnik su stigli rumunjski redatelj Cristi Puiu te njegov argentinski kolega Juan Jose Campanella, a kao posebna gošća Dubrovnik Film Meetinga prije njih je došla i američka manekenka Caprice.

Linker
26. travanj 2024 11:14