VICTORIA BECKHAM

Najskuplja torba na svijetu

Muškarac koji ti daruje torbu poseban je, no, muškarac koji ti daruje birkinicu – to je princ na bijelom konju. Te riječi Emily Gilmore, bake iz TV serijala “Gilmoreice”, najbolje opisuju što je to zapravo Birkin torba, odnosno kako žena treba gledati na kavalira koji joj priušti taj fetiš ljubiteljica mode. Britanska nogometna zvijezda David Beckham po tome je “princ na bijelom konju” bez premca. On je, naime, supruzi Victoriji za Božić kupio birkinicu nad birkinicama – model silver Himalayan koju je platio 80.000 funta. Ili preračunato 657.000 kuna! Riječ je o bijeloj ljepotici od krokodilske kože ukrašenoj sa stotinjak dijamanata: onaj na kopči ima tri karata.

– Davidu nije bilo lako odabrati dar za svoju gospođu jer ona ima sve. No znao je da su joj najdraže torbice kuće Hermes, te je u Los Angelesu uspio kupiti ovu bijelu ljepoticu kakve postoje još samo dvije u svijetu. Veoma joj se svidjela, što je za njega bilo olakšanje, s obzirom na svotu koju je platio – otkrio je jedan prijatelj bračnog para Beckham.

Britanski mediji su odmah izračunali da ova torbica, za koju je lista narudžbi odavno zatvorena, a odabrane sretnice na isporuku će čekati četiri godine, stoji više od jednosobnog stana u Victorijinom rodnom gradu Harlowu. Ili da je to Davidova tjedna zarada u milanskom klubu Milan, kome ga je njegov matični klub Los Angeles Galaxy “posudio” do ožujka. Victoria je tako pravim kapitalcem popunila svoju kolekciju prestižnih torbi koje su dobile ime po glumici Jane Birkin i kojih nema u slobodnoj prodaji.

Sineva Pasini

Linker
04. svibanj 2024 01:32