INTERVJU

Nakon 5 ludih godina krećemo mirnijim tempom

Prošlo je pet godina otkada su 2Cellos na YouTubeu objavili svoj prvi video, obradu hita Michaela Jacksona Smooth Criminal – 20. siječnja 2011. započeo je njihov vrtoglavi put prema zvijezdama – kojem se ne nazire kraj.

2Cellos danas mogu stati uz bok najvećim svjetskim zvijezdama, a kako im je proteklo ovih pet, kako i sami kažu, ludih i vrtoglavih godina čitajte u novoj Gloriji.

U ekskluzivnom intervjuu za Gloriju Stjepan Hauser (29) i Luka Šulić (28) prisjećaju se svojih početaka, brojnih susreta sa slavnim ljudima, govore o međusobnim odnosima i svojim djevojkama, te planovima za budućnost – u kojoj će ipak malo usporiti.

– Dok mi radimo kao konji, život prolazi – kaže Stjepan i nastavlja:

– Shvatili smo da treba malo stati na loptu, inače ćemo pregorjeti nastavimo li ovim luđačkim tempom. Imali smo po 200 letova godišnje, znali smo šest mjeseci u komadu biti na turneji. Ne znam koliko puta nam se događalo da u tri dana budemo na tri kontinenta. Nemaš ništa od života kad si stalno na putu….

Intervju čitajte u novom broju Glorije koji je na kioscima od 28. siječnja, a uz koji na dar dobivate i knjižicu s nezaboravnim kolumnama Žuži Jelinek.

Linker
18. travanj 2024 16:12