Splash
CRNA PANTERA

Naomi Campbell prepoznatljivu dugu ravnu kosu zamijenila afro frizurom

Jedna od najuspješnijih manekenki svih vremena otkrila je na festivalu Vogue Fashion tajnu opstanka u modnoj industriji, a recept za uspjeh pokazala je i primjerom.

Naomi Campbell (43) priznala je da se stalno mijenjala i prilagođavala kako ne bi izgubila korak s vremenom i trendovima u modnoj industriji, a da je prava kameleonka pokazala je i primjerom zamjenivši na kratko svoju dugu ravnu kosu afro frizurom.

Splash

– Kako bi opstali trebate biti netko tko se može lako promijeniti i imati osobnost, ali najvažnije je da volite ono što radite – otkrila je svoj recept kraljica modnih pista.

Nakon što je u subotu viđena s afro frizurom, dan nakon je na festival stigla s prepoznatljivom crnom dugom kosom.

Naomi je opravdala sva očekivanja pojavivši se na Vogue Fashion festivalu u crnoj kombinaciji čiju je monotoniju razbila crnom jaknom s bijelim i jarko crvenim uzorkom. Manekenka je na festivalu govorila o svom iskustvu u modnoj industriji naglasivši da joj je velika čast podijeliti s prisutnima 28 godina rada u modi i manekenstvu.

Splash

FOTO: Splash

Svoju prilagodljivost i svestranost slavna manekenka potvrdila je dan ranije kada je odabrala potpuno drugačiji stil za večernji izlazak s manekenkom Jourdan Dunn (23).

Naomi je svoju afro prizuru kombinirala s crnom haljinom s dijamantnim dizajnom i svijetlo smeđim šalom.

Splash

FOTO: Splash

Jourdan , koja stalno naglašava da joj Naomi pruža veliku podršku u karijeri, objavila je zajedničku fotografiju iz kluba Heaven .

http://instagram.com/p/mKtqcOwRAh/

Linker
18. travanj 2024 03:07