ANTISEMITSKI ISPAD

Natalie Portman prekinula svaku suradnju s Johnom Gallianom

Šokirana sam snimkom­ u kojoj John Galliano vrijeđa Židove. Ponosna sam što sam dio tog naroda i prekidam svaku suradnju s tim čovjekom. Nadam se da će nas ovi ružni komentari osvijestiti u dugogodišnjoj borbi protiv predrasuda koje se suprotstavljaju svemu lijepom na ovom svijetu – izjavila je glumica Natalie Portman (30) vidjevši video snimljen tijekom nedavnog antisemitskog ispada modnog dizajnera Johna Galliana (50) na terasi jednog pariškog restorana.

Glavni dizajner modne kuće Dior, naime, u alkoholiziranom je stanju vrijeđao par koji je sjedio stol do njega, nazvavši ih “ružnima” te im otkrio svoju fascinaciju njemačkim fašističkim vođom Adolfom Hitlerom. Ljudi kao vi trebali bi biti mrtvi. Vaše majke i svi vaši preci trebali su biti ugušeni plinom – izjavio je modni dizajner kojeg je francuska policija uhitila zbog Galliana zbog vrijeđanja i antisemitizma.

Nakratko je bio pritvoren, a iz policije su rekli da je navodni razlog ispada stres zbog nadolazećeg tjedna mode. U modnoj kući Dior, svoga glavnog dizajnera suspendirali do završetka policijske istrage kako bi se ogradili od njegova ispada

Linker
25. travanj 2024 05:34