VELIKO IZNENAĐENJE

Neda Parmać i Pamela Ramljak nakon dvije godine ponovno pjevale zajedno

Poznate pjevačice i nekadašnje kolegice prvi put su pjevale zajedno nakon više od dvije godine u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, gdje je Pamela Ramljak promovirala pjesme s albuma Prijateljica.

– Još se tresem. Nisam znala kako će ovo ispasti. Ovo je prvi put nakon više od dvije godine da smo pjevale zajedno – rekla je Neda Parmać, koja je svojim dolaskom iznenadila nekadašnju kolegicu Pamelu Ramljak.

– Puno sam razmišljala koju bih pjesmu grupe Feminnem pjevala u ovoj prilici, pa sam odabrala meni najdražu – izjavila je Pamela, koja je u Glazbenom showu Dalibora Petka predstavila i svoj novi singl Savršena.

– Pjesma je nastala još dok sam radila u školi. Imala sam u razredu djevojku u kolicima i vidjela sam koliko joj se bilo teško uklopiti. Iako se ne može to ni najmanje usporediti i ja sam imala problema u školi. U prvi sam razred krenula sa svega 17 kilograma. Bila sam toliko mršava da sam nekad nosila i po nekoliko tajica, samo da mi noge izgledaju deblje. Nosila sam tu stigmu mršavice, zato sam napisala ovu pjesmu za sve one djevojke, koje se osjećaju drugačije priznala je Pamela.

Pogledajte video!

Linker
18. travanj 2024 15:41