ODMORITE SE

Neka naš dan započne mirnim i udobnim snom

Spavaća i dječja soba najintimniji su prostori u našem domu i njihovo uređenje utječe na mnoge aspekte našeg života.

Naša je soba naše utočište od stvarnog svijeta i svakodnevnih problema i iznimno je bitno da bude ugodan ambijent bez nepoznanica koji osigurava udoban i čvrst san nama i našoj obitelji.

Tvrtka Hespo proizvodi gotovo sve potrebno kako bismo, unutar zidova svog doma, stvorili takvu ugodnu oazu. Kvalitetan krevet, madrac i dobro odabrani jastuci svakako su jedne od najvažnijih stvari koje trebamo osigurati ako želimo da naša jutra budu ispunjena harmonijom, naša tijela odmorena i energija regenerirana. Veliki je broj Hespo modela tapeciranih i drvenih kreveta, različitih madraca, podnica i jastuka i Hespo želi da odaberete upravo onu kombinaciju koja najviše odgovara baš osobno vama, po tvrdoći, sastavu, visini, veličini. Odvojite vremena za odabir jer tu će započeti i završiti svaki vaš dan.

Nemojte zanemariti pažljivo odabrati i namještaj. Hespo proizvodi 4 programa namještaja za spavaće sobe: Dora, Mia, Marta i Ella te program Funky za mladenačke sobe. Sve navedene programe odlikuje jako veliki broj kombinacija elemenata, mogućnost odabira tamnih ili svijetlih drvnih dekora ili fronti visokog sjaja koje će u vašoj sobi stvoriti zanimljivu igru refleksija i tako stalno činiti sobu novom. Hespo namještaj je lijep, ali i funkcionalan i ravnoteža je suvremenog načina života i povratka tradiciji i toplini doma. Na http://info.hespo.hr/ potražite sve detalje o izboru, karakteristikama i opcijama Hespo madraca, jastuka, podnica, tapeciranih kreveta i namještaja.

Za razliku od uobičajenog shvaćanja da dan započinje ujutro, uz Hespo postaje jasno da dan ipak započinje odlaskom na spavanje jer, o tome da li smo dovoljno, mirno i udobno spavali, jako ovisi kakav će biti naš idući dan i koliko ćemo biti spremni suočiti se sa svim izazovima koje on nosi.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
30. studeni 2023 07:49