OBJEKT ŽUDNJE

Nikolina Pišek pokazala kako s mobitelom biti DJ

Uz reklamni slogan ”On mijenja sve. Ponovno” u prvim minutama petka počela je prodaja novog mobitela iPhone 4 u Hrvatskoj. U istinitost te tvrdnje prvi su se imali priliku uvjeriti Rene Bitorajac , Barbara Kolar , Nikolina Pišek i Jelena Popović Volarić koji su okupljenima u zagrebačkom T-Centru prezentirali sve novitete kojima se ponosi nova generacija ovog iznimno popularnog mobilnog uređaja. TV voditeljicu Barbaru Kolar je najviše oduševio fotoaparat s 5 megapiksela, glumci Rene Bitorajac i Jelena Popović Volarić uspješno su uspostavili i prvi video poziv, a Nikolina Pišek je uz pomoć iPhone-a okupljenima puštala glazbu te tako na trenutak postala DJ.

– Volim aplikaciju iPod, jer sada mi je dovoljno da stavim slušalice na svoj telefon i spremna za jutarnje trčanje – kaže lijepa voditeljica koja iPhone koristi od prvog dana kada je stigao u Hrvatsku i više se ne može zamisliti bez njega. Zamijenila bi ga, kaže, jedino novijim modelom iPhone-a.

Zaslon Retina s najvećom rezolucijom ikada, poboljšana kamera, mogućnost snimanja HD-videa i izdržljivija baterija – samo su neke od prednosti zbog kojih se glumica Jelena Popović Volarić, inače veliki fan svega što dolazi iz Appla, veseli novom iPhone-u. Kako u Applu uvijek uz kvalitetu paze i na lijep dizajn, Jelena je primijetila da je ovo najljepši iPhone ikada, pa je barem po pitanju dizajna vodeći mobitel na tržištu. A što se tiče njegovih funkcija, odgovara Jelena – pitajte me to za dva, tri dana.

Maja Jurović

Linker
27. travanj 2024 06:03