EKOLOŠKI BOŽIĆ

Nikša Bratoš: Željan sam blagdanske topline

Blagdansko ozračje unijelo je promjene i u svakodnevicu glazbenika i producenta Nikše Bratoša (52). Uobičajenu relaciju između Hrvatske televizije, gdje s kantautorom Miroslavom Škorom vodi zabavnu emisiju Pjevaj moju pjesmu, i svog studija, gdje snima nove albume Tonyja Cetinskog i Gorana Karana , ovih je dana dopunio i jurnjavom u potrazi za božićnim darovima. A da ne bi pogriješio u kupnji, poveo je i sinove, Marka (21), studenta treće godine novinarstva i audioproducenta na radiju Antena Zagreb, te Gorana (10), učenika četvrtog razreda osnovne škole. No, u trgovačkom centru, gdje se nadao da će mu otkriti što ih zanima, dečke je najviše zanimalo – igranje videoigrica.

Ekološki osviješten bračni par Bratoš za ovaj je Božić preko jedne tvrtke unajmio bor u tegli, koji se nakon blagdana vraća u zemlju, a okitili su ga Bratoševa supruga Sanja Crkvenaš (45), i njihov mlađi sin.

– Meni je najvažnije što tri dana “u komadu” provodim sa svojom obitelji. Toliko sam zaokupljen raznim poslovima da sam naprosto željan topline koju blagdani unose u svaki dom.

Snježana Dragojević Harapin

Pročitali ste skraćenu verziju teksta o Božiću Nikše Bratoša. U tiskanom izdanju Glorije (br. 885) pročitajte i koje je poklone glazbenik kupio članovima svoje obitelji te čime je ove godine okitio svoj ekološki bor. Možete se pretplatiti i na PDF izdanje.

Linker
26. travanj 2024 12:10