VIDEO

Nina Badrić: Moje dvije minute slave s Mustafom

Bile su to moje dvije minute slave s Mustafom Nadarevićem – pohvalila se zagrebačka pjevačica Nina Badrić (38) nakon što je gostovala, glumeći samu sebe, u humorističnom TV serijalu “Lud, zbunjen, normalan”. Prvaka zagrebačkog HNK i glavnog glumca popularnog serijala koji se prikazuje na Novoj TV, upoznala je tek na snimanju u Sarajevu, lani u studenome. Ona je njemu, kaže, pristupila sa strahopoštovanjem, a on njoj s mnogo tolerancije: legendarni Mujica, kako ga zovu kolege i prijatelji, imao je razumijevanja za Nininu tremu pred brojnom TV ekipom te je strpljivo čekao da se ona opusti pred kamerama.

Premda nije bez glumačkog iskustva, jer dosad je već gostovala u serijalu “Bitange i princeze” te filmu “Libertas”, uvjerila se da je velika razlika između snimanja glazbenih spotova i glume u TV serijalima. Stoga će se, tvrdi, i dalje držati pjevanja i niti ne pomišlja zamijeniti ga glumom.

– Ostajem u glazbi, jer tu sam ipak najbolja – veli Nina, koja je nedavno snimila promotivni videospot “Osjeti Novu”, čija je premijera najavljena za sredinu kolovoza, a u kojem je jedna od zvijezda i njezin sad već stari znanac – Mustafa Nadarević.

Jagoda Zamoda

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o glumačkoj avanturi Nine Badrić pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 811) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
28. travanj 2024 00:41