GLORIA PROMO

Njegujte svoje lice vrhunskim Nivea proizvodima

NIVEA Visage Q10plus formule od sada sadrže čak 30% više hidratantnih sastojaka, a novost je u dodavanju koži srodnog kreatina, koji djeluje kao katalizator za koenzim Q10 i poboljšava njegov učinak protiv bora. Kao i koenzim Q10, kreatin se prirodno nalazi u koži, njegova se proizvodnja s godinama smanjuje i derivat je aminokiseline, koji djeluje kao spremnik energije za kožne stanice, što ga čini savršenim “partnerom” Q10-a.

Više od trećine žena u dobi između 35 i 49 godina ima problema s mješovitom kožom. Do sada su žene koje su željele uravnoteženu njegu mješovite kože protiv bora morale birati između prebogatih krema za borbu protiv bora i preblagih ili proizvoda formuliranih za mlađu kožu. Žene su poznate po “multitaskingu”, a isto žele i od proizvoda za kožu. NIVEA, umjesto kompromisa, predstavlja kremu koja odgovara svim njihovim potrebama.

NIVEA Visage Q10plus krema protiv bora za masnu i mješovitu kožu s kreatinom pruža uravnoteženu njegu protiv bora koja zadovoljava sve potrebe žena s mješovitom kožom iznad 30 godina – smanjuje pore u T-zoni, osigurava intenzivnu hidrataciju za obraze i područje oko očiju te štiti od vanjskih utjecaja i spriječava pojavu bora.

Ekstraktima algi pročišćava pore te omogućuje regenerativno i antioksidativno djelovanje koenzima Q10 i kreatina, što pomlađuje kožu i vraća joj glatkoću. Zaštitni faktor SPF15 i UVA filteri štite kožu od štetnog utjecaja sunca i preranog starenja. Nemasna, hidratantna gel-krema brzo se upija i već par sati nakon nanošenja djeluje na fine bore. Nakon dva tjedna čini kožu osjetno mekšom, a nakon četiri tjedna vidljivo smanjuje i dublje bore.

Cijela paleta proizvoda uključuje:

NIVEA Visage Q10plus dnevna i noćna krema

NIVEA Visage Q10plus gel-serum protiv bora

NIVEA Visage Q10plus roll-on protiv podočnjaka

NIVEA Visage Q10plus krema protiv bora oko očiju

NIVEA Visage Q10plus mlijeko za čišćenje lica

NIVEA Visage Q10plus tonirana dnevna krema

Više informacija o NIVEA kolekciji Visage Q10plus na www.nivea.hr .

Linker
18. travanj 2024 02:48