ZAJEDNO DO POSLJEDNJEG TRENUTKA

NOVA GLORIA Sve o posljednjim danima Arsena Dedića

Legendarni kantautor koji je u 78. godini izgubio životnu bitku, bit će sahranjen u Zagrebu u krugu obitelji i nekolicine najbližih prijatelja, a sve o njegovim posljednjim danima, koje je njegova supruga Gabi Novak provodila uz njega u bolnici, pročitajte u novom broju Glorije.

Arsenu Dediću, koji je preminuo je 17. kolovoza u Zagrebu, bit će posvećen ovogodišnji festival Večeri dalmatinske šansone, a održat će se komemoracije u oba njegova grada.

Komemoracija u njegovom rodnom Šibeniku bit će održana u petak u 11 sati u šibenskom kazalištu, dok će se u Zagrebu održati u ponedjeljak 24. kolovoza u 12 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Legendarnom glazbeniku bit će posvećene i Večeri dalmatinske šansone, koje se održavaju 21. i 22. kolovoza. Prvu večer šibenski pjevač i Arsenov prijatelj Ivo Pattiera izvest će skladbu legendarnog glazbenika “Dida moj”, dok će završne večeri festivala biti izvedena još jedna Arsenova skladba po odabiru organizatora.

Sve o njegovim posljednjim danima, koje je njegova supruga Gabi Novak provodila uz njega u bolnici, pročitajte u novom broju Glorije, koji je u prodaji od 20. kolovoza.

Linker
25. travanj 2024 11:07