Instagram
NOVI MUŠKARAC

Nova ljubav mame Kardashian - Kris Jenner uživa u društvu mlađeg udvarača

Samo nekoliko dana nakon što je Bruce Jenner (64) izašao u javnost sa svojom novom djevojkom, njegova uskoro bivša supruga Kris Jenner (58) snimljena je u društvu novog udvarača, menadžera Coreyja Gamblea.

Nakon što je otkrila da joj se bivši partner viđa s najboljom prijateljicom, Kris se opustila i prihvatila udvaranje novog muškarca.

Par je snimljen kako uživa u međusobnom društvu na nastupu Kanye Westa (37), nakon čega su ponovno viđeni na proslavi 34. rođendana Kim Kardashian, a Corey se pojavio i na privatnoj fotografiji gdje je pozirao iza Kris zajedno s ostalim članovima obitelji Kardashian i bliskim prijateljima.

Kris i Corey također su viđeni i na zajedničkoj večeri gdje su uživali u razgovoru. Iako još uvijek nije potvrđen status para, izvor bliza Kris izjavio je kako je novi udvarač vrlo ugodno društvo i da ona uživa u pažnji koju joj daje.

– Otkad se razišla s Bruceom, Kris se samo želi opustiti i uživati – izjavila je prijateljica reality zvijezde showa Keeping up with the Kardashians.

Iako Kris nije komentirala potencijalnu vezu, Corey se oglasio putem emaila i rekao kako bi volio da njihova veza prijeđe na višu razinu, ali i da ga je ujedno strah jer Kris očito i dalje gaji osjećaje prema bivšem suprugu.

Novi udvarač, koji je u ranim četrdesetima, trudi se polako, ali sigurno osvojiti srce slavne menadžerice.

Linker
28. travanj 2024 10:31