BRITNEY SPEARS

Novi dečko i nova šogorica

Britney Spears, koja zadnjih par mjeseci promovira svoj novi album “Circus”, predstavila je roditeljima na Silvestrovo svog novog dečka Sandipa Soparrkara. 27-godišnja pjevačica navodno je toliko zadovoljna novom vezom s indijskim koreografom, da je priredila intimnu proslavu, kako bi novog izabranika upoznala s obitelji i bliskim prijateljima.

-Sandip je doletio iz Indije da upozna Britneyine roditelje i sve je prošlo fantastično dobro. Na zabavi je Britney odjenula crveni-zlatni sari, božićni poklon koji je dobila od Sandipa za tu prigodu. Viđeni su zajedno kako šetaju u New Yorku, držeći se za ruke i razmijenjujući poljubce. Ona je očito očarana njime i čini se spremnom za ozbiljnu vezu – izjavio je izvor blizak pop-divi, koja se polako izvlači iz problematičnih situacija.

Britney nije bila jedini član obitelji Spears koji je uživao u zanimljivoj i raznolikoj proslavi i dočeku Nove godine. Naime, njezin 31-godišnji brat Bryan oženio se 36-godišnjom Graciellom Sanchez, menadžericom Britneyne mlađe sestre Jamie Lynn. Vjenčanje se odigralo u New Orleansu, a privatnoj zabavi prisustvovali su njihovi roditelji Jamie i Lynn, te sestre Britney i Jamie Lynn.

-Bilo je jako dirljivo. Samo uža obitelj i par prijatelja bili su pozvani da upriliče taj događaj. Sjajna priča za ulazak u novu godinu – objasnio je jedan od prijatelja pozvanih na tu ekskluzivnu zabavu.

Linker
28. travanj 2024 09:38