Novi početak za Moniku Mamić

Nakon pet i pol godina izbivanja s malih ekrana, Monika Mamić se vraća na televiziju i, kako sama kaže, to je silno veseli.

– Veselim se povratku na male ekrane i pozivu RTL-a da budem dio njihove sjajne ekipe. Radujem se novom početku – rekla je prvostupnica novinarstva s Fakulteta političkih znanosti za Tportal. Novi početak s veseljem su prihvatili i njezini novi kolege i urednici.

– Drago mi je što se Monika pridružila našem timu i što se za povratak na male ekrane odlučila baš za RTL – rekao je glavni urednik magazinskog programa Daniel Delale. Odluka o povratku na televiziju Moniki nije bila teška. Posao je to koji voli, a tko jednom uđe u studio, kaže, povratka nema.

– Tko god počne raditi na televiziji shvati da je ona zarazna. Odluka je došla u pravom trenutku, a dotad sam se bavila djecom i vratila na fakultet. Uvijek kad je nešto novo postoji mala trema, ali ja sam sada starija i, naravno, iskusnija i smatram to jednim novim početkom koji će biti odlična prilika za mene – objasnila je Monika koja je svoju voditeljsku karijeru započela 2003. godine na Novoj TV.

Monika je ondje radila pet godina kao voditeljica ‘Red Carpeta’, ‘Nove Scene’, reality showova te sportskog magazina ‘Loptomanija’. Također, radila je i kao novinarka u informativnom programu iste televizijske kuće te vodila magazin ‘Nova navečer’ i showbiz prilog unutar središnje informativne emisije.

S odlaskom Antonije Stupar Jurkin na porodiljni dopust, voditeljsku palicu ‘Extra Magazina’ preuzima Monika Kravić Mamić već tijekom siječnja.

Linker
19. travanj 2024 03:06