Janica, Ivica i Elin Kostelic u LA na premijeri filma Gnothi Seauton
 Sasha Lazic
GNOTHI SEAUTON

Obitelj Kostelić - glamurozna premijera u Americi

Ivica Kostelić u društvu svojih najdražih žena – supruge Elin i sestre Janice – pozirao je poput filmske zvijezde na svečanoj premijeri filma Gnothi Seauton u Los Angelesu.

Obitelj Kostelić stigla je u Ameriku na svečanu premijeru dokumentarca koji je sportski novinar Bruno Kovačević snimio o njima. Film o sportskom putu jedne od najuspješnijih sportskih obitelji je Kovačević, danas rukovoditelj Produkcijskog odjela Sport na Hrvatskoj radioteleviziji, snimao pune 23 godine.

Prvi kadrovi filma snimljeni su kada je Janica imala samo 8 godina, a posljednji nakon Zimskih olimpijskih igara 2014. godine u Sočiju na kojima je Ivica četvrti put osvojio olimpijsko srebro.

LA premijera , Bruno Kovacevic, Janica i Ivica Kostelic
Sasha Lazic
LA premijera , Bruno Kovacevic, Janica i Ivica Kostelic

Na premijeri su, osim zvijezda večeri Janice i Ivice Kostelić, bili i dobitnik Emmyja i distributer filma za američko tržište Jonathan Lee Smith, dvostruki dobitnik Oscara Lesile Diley, nagrađivani japanski redatelj Ted Fakuda, glumica i bivša Miss SAD-a Jane Park Smith, glumac Danny Arroyo, hrvatski konzul u Los Angelesu Siniša Grgić, dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, producent filma i direktor marketinške agencije Real grupa Krešimir Renzo Prosoli sa suprugom Ivom, a Brunu Kovačevića pratila je njegova djevojka Matea Franić.

Pogledajte fotogaleriju!

Nakon Los Angelesa film kreće u osvajanje publike na prestižnim američkim filmskim festivalima.

Linker
27. travanj 2024 13:18