MARCIA CROSS

Očajna zbog supruga

Američka glumica Marcia Cross, koja se proslavila ulogom u “Očajnim kućanicama” – kako se u originalu zove popularni TV serijal koji se kod nas prikazuje pod imenom “Kućanice” – sad se zaista može nazvati očajnom. Njezin suprug, s kojim je u braku tek dvije i pol godine i s kojim ima dvogodišnje blizanke, boluje od raka. Vijest je objavljena ovaj tjedan, uz vrlo šture podatke. Glumičina glasnogovornica Heidi Slan kazala je medijima da je 50-godišnjem Tomu Mahoneyu, burzovnom brokeru, dijagnosticirana zloćudna bolest te da dobro reagira na terapiju. Kako 46-godišnju Marciju paparazzi stalno prate i uslikavaju, zajedno s kćerkicama i suprugom, po fotografijama se dade zaključiti da se sve dogodilo u niti mjesec dana.

Sredinom studenoga prošle godine Tom Mahoney doimao se zdravo i krepko. Početkom siječnja sa suprugom je, bez kćerkica, otputovao u New York (par inače živi u Los Angelesu). Ondje su ostali tri dana (pretpostavlja se da je u Veliku Jabuku otišao radi mišljenja još nekih liječnika), a iako su oboje pred fotoaparatima “prosipali” osmijeh, vidjelo se da nešto nije u redu. Tom je bio neobično blijed, čak se činilo da je naglo posijedjeo, no ono što je moglo pobuditi najviše sumnje bilo je Marcijino ponašanje. Poznato je da glumica veoma voli svog muža (često je izjavljivala kako je svjesna da je pronašla muškarca svog života, čija je ljubav čini lijepom), no nježnost koju mu je iskazivala na javnim mjestima bila je za uvijek suzdržanu glumicu nešto neuobičajeno. Nakon toga Tomovo se stanje više nije moglo skrivati. U ovim teškim trenucima uz nju su Eva Longoria i Felicity Huffman, kolegice iz “Kućanica”, koje također prema medijima usta drže čvrsto zatvorena.

Sineva Pasini

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više cijeli tekst pročitajte u Gloriji br. 733 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
30. travanj 2024 19:16