JLP
U FORMI

Očajne kućanice predane su treniranju

Marcia Cross (53) i Teri Hatcher (51), zvijezde TV serije Očajne kućanice, predano vježbaju kako bi i u pedesetima ostale u dobroj formi.

Poznate glumice pokazale su da im je svakodnevni trening na prvom mjestu, ali ipak preferiraju različite načine održavanja savršene linije – Teri redovito trči, dok Marcia ipak radije odlazi u teretanu.

JLP

FOTO: JLP

Poznate glumice dobile su brojne nagrade kao Susan Mayer (Teri) i Bree Van De Kamp (Marcia) u popularnoj TV seriji Očajne kućanice no nakon završetka snimanja nisu ostvarile zapaženije uloge – Marcia se posvetila djeci, dok je Teri većinom posuđivala glas animiranim likovima.

JLP

FOTO: JLP

Ipak, unatoč dugogodišnjoj suradnji slavne glumice nisu ostale u dobrim odnosima, koji su bili narušeni već i za vrijeme snimanja. Iako nikada nisu otkrile o čemu se točno radilo, nije bila tajna da su Eva Longoria, Felicity Huffman i Marcia kroz godine postale jako dobre prijateljice te da se s Teri nikako nisu slagale. Posljednje dvije sezone popularne serije Teri je u stankama snimanja izbjegavala kolegice, a razlog je bila svađa iz 2010. čiji detalji nikada nisu otkriveni.

Linker
29. travanj 2024 14:04