RENE BITORAJAC

Opet ću biti tata

Gostujući u HTV-ovom talk showu “Nedjeljom u 2”, glumac Rene Bitorajac odlučio je javno obznaniti da će opet postati tata. Naime, njegova je supruga Ana ponovno trudna.

– Napokon sam se našao. Imam 37 godina, situiran sam i imam sretnu obitelj. Otac sam dvije godine i tri mjeseca starog Gabrijela, a uskoro ću opet postati otac. Jako sam sretan zbog toga i osjećam se blaženo – kazao je Bitorajac voditelju Aleksandru Stankoviću, koji je glumca ugostio zbog njegove uloge u novom filmu “Metastaze”.

– Izuzetno sam zadovoljan kako sam odglumio Krpu – kazao je glumac, koji u filmu Branka Schmidta glumi nasilnog BBB-ovca. Premijera filma zakazana je za večeras, a u kina “Metastaze” dolaze u četvrtak, 2. travnja.

Uz priču o glumi i roditeljstvu, Bitorajac je u talk showu progovorio i o incidentu od prije nekoliko godina, kada se potukao na Zagrebačkom velesajmu. Zbog toga sukoba je i osuđen na uvjetnu kaznu, a danas priznaje da mu je to crna mrlja u biografiji, koja mu je čak mogla uništiti i karijeru.

Linker
04. svibanj 2024 14:58