JLP / KMM-Juliano-FK-HGB/X17online.com
SPORTSKA OBITELJSKA DRUŽENJA

Otac i sin Beckham zajedničko vrijeme najradije provode u teretani

Čini se kako je izreka Kakav otac, takav sin, kada su u pitanju Beckhamovi, potpuno istinita. Mladi Brooklyn Beckham (15) već je nekoliko puta snimljen sa slavnim ocem Davidom Beckhamom (38) kako napuštaju trening i teretanu.

Otac i sin ponovno su snimljeni na izlasku iz dvorane, nakon indoor cyclinga za kojim je cijela obitelj luda pa im se često puta pridruži i Victoria (39).

Na licu im se vidjelo da su dali sve od sebe, dok su išli prema parkiranom automobilu koji ih je čekao u blizini. David je pokazao kako je i dalje u odličnoj formi, dok mladi Brooklyn, po uzoru na oca svoje slobodno vrijeme najradije provodi na nogometu ili u teretani.

David Beckham and son Brooklyn workout together at Soul Cycle in Brentwood. April 8, 2014 X17online.com
/ KMM-Juliano-FK-HGB/X17online.com

Foto: JLP

Cijela obitelj Beckham trenutačno uživa u Los Angelesu gdje se sinovi Romeo (11) i Cruz (9) te kćer Harper (2) zajedno sa tatom, mamom i najstarijim bratom Brooklynom spremaju proslaviti Victorijin okrugli 40. rođendan.

Izvor je za Daily Mail izjavio kako su Victoria i David neizmjerno ponosni na svoju djecu i ne nameću im ništa što se kosi s njihovim željama. Iako sinovi stalno dobivaju razne ponude, tek se Brooklyn nedavno odlučio na svoju prvu naslovnicu , radi koje je bio jako uzbuđen.

David Beckham and son Brooklyn workout together in Brentwood Part 2

Foto: JLP

– Djeca su pod prevelikim pritiskom. Ja svojoj ne želim stvarati takav pritisak. Djeca bi trebala raditi ono što žele i što vole – rekla je Victoria te dodala kako je najvažnije da su joj djeca sretna.

Linker
23. travanj 2024 08:03