Privatni album/Gloria
NIKAD NIJE KASNO

Otokar Levaj - Treći brak i selidba na Floridu u 73. godini

U jesen života zagrebački se glumac seli u vječno proljeće – početkom prosinca reći će ‘da’ svojoj prvoj ljubavi, Zagrepčanki Dunji Bedenko, s kojom će dio godine živjeti na Floridi, a dio na Jadranu.

– U prvom braku nisam ni bio svjestan da sam oženjen, u drugom sam naučio da je brak kompromis, a ovo je sad racionalna odluka, i pod stare dane, kad su se burne strasti stišale, treba napokon uživati – kaže 72-godišnji zagrebački glumac Otokar Levaj koji je čvrsto odlučio – ženi se treći put!

Izabranica je njegova negdašnja prva ljubav, danas 70-godišnja Dunja Bedenko, koja mu je davnih dana dala košaricu, a kad su se ponovno sreli nakon pola stoljeća, preuzela je inicijativu i ona njega zaprosila. Za umirovljenog glumca kazališta Kome dija, koji posljednjih devet godina živi u Lokvi Rogoznici kod Omiša, treći brak znači i veliku promjenu – seli se, naime, na Floridu. Ondje njegova buduća supruga, inače rođena Zagrepčanka, boravi već skoro tri desetljeća.

U gradskoj vijećnici u Bradentonu, gradu s 50-ak tisuća stanovnika, za koji Levaj kaže da je pravi umirovljenički raj, 7. prosinca izreći će sudbonosno “da”.

– Karta mi je v žepu i sve je spremno za ženidbu – kaže uzbuđeni mladoženja.

Jagoda Zamoda

Cijelu priču o otme kako su se se ponovno sreli nakon pola stoljeća i kako su isplanirali svoj budući zajednički život čitajte u novoj Gloriji koja je na kioscima od 26. studenog.

Linker
24. travanj 2024 08:49