VRCKASTA GLUMICA

Petra Dugandžić voli raditi nepodopštine s Barbarom Nolom

Petra Dugandžić (36) za Dove Fashion.hr dugo je birala odjeću i na kraju zablistala u haljini Ivice Skoke, kaputu Bellissima i šeširiću kupljenom u gothic shopu Aždaja.

– Svaki put dolazim gledati Skoku kad mu je revija, ali popratit ću i one koji se prikazuju sutra i prekosutra. Večeras mi se svidio isključivo Skoko, ostali su jako interesantni, ali nisu moj stil. – izrekla je glumica svoju modnu kritiku, ali se od daljnjih komentara suzdržala smatrajući da nije dovoljno kompetentna pa je radije prešla na temu svog posla.

– “Larin izbor” snimamo punom parom, čak nešto više nego prošle sezone. Jako je zabavno. Radim još uvijek predstavu “Amateri” za kazalište Knap, a u utorak i srijedu igramo “Lijepu našu” u ITD-u. -izjavila je Dugandžić, a podijelila je i neke dogodovštine sa seta serije “Larin izbor”.

– Meni je genijalno na snimanju serije, s Barbarom Nolom jako uživam, nas dvije se stalno zabavljamo, cerekamo se same sebi i tome šta smo napravile. Kompletna atmosfera je pozitivna, nema nervoze, nema ljubomore kako to inače zna biti. – izjavila je glumica koja je otkrila ponešto i o tome kako je provela ljeto.

– Cijelo ljeto sam provela u Splitu, muž i ja smo jednu kuću unajmili, tamo smo uživali sa psom i ne sjećam se kad sam bila tkao dugo na moru kao sada, pola sedmog i cijeli osmi mjesec. A u budućnosti nudi mi se jedan projekt zbog kojeg bih trebala putovati u Beograd, ali o tome još ništa ne smijem govoriti. – tajnovito je zaključila razgovor Petra Dugandžić.

Linker
26. travanj 2024 02:28