SAMO U GLORIJI

Petra Sanader: Život u New Yorku

Jako mi je drago da vam se svidjela predstava i hvala vam što ste došli i pogledali je – pružila je ruku i ljubazno se nakon odigrane predstave “Shakespeares’s Gospel Parodies: A Medieval Mystery Tour” zahvalila Petra Sanader , 25-godišnja kći bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera , koja od 2008. polako gradi glumačku karijeru u Americi.

­PETRA SANADER: Moj privatni život

Parodija na Shakespeareova djela, koju kazališna trupa The Dark Lady Players West Park do 25. rujna igra svaku nedjelju, ponedjeljak i utorak u prezbiterijanskoj crkvi na križanju avenije Amsterdam i 86. ulice u New Yorku, stvarno je šarmantna i zabavna, a Petra Sanader dominirala je među trima glumicama: kose boje meda koja joj pada do ramena, odjevena u bijelu haljinu, u srebrnim balerinkama, s anđeoskim krilima i papirnatim cvijetom u ruci, s lakoćom se kretala u derutnom, skučenom sobičku i duhovito Djevici Mariji, koju glumi Mimi Hirt, objašnjavala kako se može zatrudnjeti po Duhu Svetom.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o životu Petre Sanader u New Yorku, ali i ekskluzivne fotografije kćeri bivšeg hrvatskog premijera Ive Sanadera, pronađite u tiskanom izdanju Glorije (br. 872) ili se pretplatite na PDF izdanje

­

Linker
29. travanj 2024 16:14