JLP
SRETNI KAO PRVOG DANA

Pink i Carey Hart - u šopingu poput zaljubljenih školaraca

Iako su zajedno već 13 godina, od toga 8 u braku, poznata američka pjevačica i njen suprug tokom šopinga u New Yorku ponašali su se poput svježe zaljubljenih tinejdžera.

Pink (34) i Carey Hart (39) obilazili su trgovine u Velikoj jabuci i poput školaraca razmjenjivali nježnosti između stalaka s odjećom.

Foto: JLP

Par se upoznao 2001. a Pink je vozača motorističkih utrka zaprosila držeći natpis “Hoćeš li me oženiti?” tokom jedne njegove utrke u Kaliforniji 2005. Vjenčali su se sljedeće godine, a kći Williw Sage dobili su 2011.

Suprug popularne pjevačice nedavno je u intervju Rolling Stoneu pričao kako izgleda njihov svakodnevni život:

– Kada smo kod kuće moja supruga i ja uživamo gledajući serije. Zajedno gledamo Igre prijestolja, ona me pokušava navući na Nashville, a ja nju na Sinove anarhije – ispričao je Carey te dodao da oni ipak imaju malo dijete pa su prilike za opuštanje pred televizorom rijetke. Barem kada su njihove preferencije u pitanju:

– Gledao sam crtić Frozen previše puta – požalio se otac trogodišnje Willow, ali dodao i da se njihovoj djevojčici sviđaju i stari crtići poput Toma i Jerryja koje i on voli pogledati.

Zaljubljeni par pogledajte u fotogaleriji!

Linker
26. travanj 2024 13:20