MIRJANA HRGA

Ples do jutra u zlatnoj haljini

Posebne događaje u životu vrijedi proslaviti dvaput, a upravo je to sinoć učinila televizijska novinarka Mirjana Hrga. Zajedno sa suprugom doktorom Deanom Šarićem, pozvala je oko 150 najdražih prijatelje u restoran u sklopu zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt te tamo održala svoju drugu svadbu.

Zaljubljeni par vjenčao se 20. prosinca 2008. u Crkvi Gospe od Škrpjela u kotorskoj biskupiji, a slavlje nakon „sudbonosnog da“ bilo je, po riječima prisutnih, nezaboravno, no ni zagrebačka repriza nije bila nimalo lošija.

Uzvanike su na ulazu u muzej dočekali su zaštitar i tamburaši, a uz koktele su kratili vrijeme do početka slavlja. Dobro raspoložena Hrga (37) na svadbu je došla u zlatnoj haljini Matije Vuice i sa svojim 43-godišnjim suprugom sjedila je za stolom do fontane. Njezinom pozivu odazvali su se brojni prijatelji, pa su klasični svadbeni meni (pršut i sir za predjelo, janjeća juha, kuhana, pa pečena janjetina te pašticada s njokima) probali Goran Milić sa suprugom Anom, novinarka Ana Marija Vuković, supružnici Zoran i Vanja Mamić te Andrea i Hrvoje Čermak dok je Robert Zuber bez supruge Dijane i 1.5-mjesečnog sina Mihe, koji su ostali na ljetovanju u Dubrovniku.

Cijelu večer glazba nije stala na svadbi. Kad su prestali svirati tamburaši, kormilo je preuzeo DJ te mladencima pustio pjesmu „Strangers in The Night“ za njihov prvi ples. I druga je pjesma bila samo za mladence, po Deanovoj želji bila je to Claptonova balada „Wonderful Tonight“. Kad se atmosfera zagrijala, mikrofona se prihvatio i Robert Zuber, koji je pjevačke sposobnosti dokazao u showu „Zvijezde pjevaju“. Novinar je oduševio svojom izvedbom pjesme „Malo je dana“ Halida Bešlića, a kada je nakon njega DJ pustio „Pusti pusti modu“ Zdravka Čolića svi su gosti zaplesali oko fontane.

Oko ponoći u muzej su došli i romski svirači, pa je rezanje čokoladne torte na tri kata odgođeno za vrijeme nakon njihovog nastupa. Slatka schwarzwald torta dala je energiju gostima za daljnji ples koji je potrajao do sitnih jutarnjih sati.

Linker
29. travanj 2024 07:39