EKSKLUZIVNO: KRISTINA SAJKO

Pobijedila u reality showu Heidi Klum

Presretna sam, iako sam bila uvjerena da će pobjednica showa biti neka mlađa manekenka. Osvojeni novac stavit ću sa strane i pametno uložiti, a zahvaljujem svima ne sms čestitkama i mailovima, kojih sam dobila preko 200 – ekskluzivno za Gloriju rekla je Kristina Sajko , koja je u četvrtak proglašena najboljom među 16 natjecateljica TV showa Models of the Runway na američkoj televiziji Lifetime.

Kao pobjednica druge sezone tog showa, koji je dio vrlo gledanog reality serijala Project Runway s voditeljicom Heidi Klum , 29-godišnja zagrebačka manekenka osvojila je 25.000 dolara i snimanje za američki Marie Claire.

– Heidi Klum je vrlo simpatična i draga. Odmah je nekoliko neiskusnih cura podučila kako hodati i držati se na pisti. S njom i s članovima ocjenjivačkog suda – kreatorom Michaelom Korsom , modnim savjetnikom Timom Gunnom i Ninom Garcijom , modnom urednicom magazina Marie Clarie, susretala sam se isključivo na snimanjima. Veoma mi se svidio Michael Kors, jer ne samo što je zabavan nego i vrlo srdačan – kazala je Sajko u nedavnom intervjuu za GlorijuGLAM.

Top model Kristina Sajko, koja već pet godina živi u Los Angelesu, u modnom svijetu poznata je pod nadimkom Psycho, a tako ju je prozvao John Galliano. U deset godina dugoj i uspješnoj karijeri modela nosila je revije za Balenciagu, Dior i Chanel, snimila editorijale za Vogue, Marie Claire, L’Officiel i Elle, a još 2001. američki magazin V uvrstio ju je među 20 djevojaka koje će obilježiti 21. stoljeće.

Marijana Marinović

Sve detalje o pobjedi Kristine Sajko u showu Models of the Runaway ekskluzivno pročitajte u novom broju Glorije (br. 799), koja na kioske dolazi u četvrtak 29. travnja.

Linker
02. svibanj 2024 21:57