ISPUNITE UPITNIK

PODSJETNIK NIVEA Cellular Perfect Skin - pošaljite nam svoje dojmove

Podsjećamo čitateljicama koje su testirale nove proizvode iz linije Cellular Perfect Skin da nam dostave popunjene upitnike do 15.05.2015.

Upitnik za testiranje NIVEA Cellular Perfect Skin linije proizvoda

U sklopu suradnje Gloria.hr i Nivea-e odabrano je 20 čitateljica koje su imale jedinstvenu priliku testirati nove proizvode iz linije Cellular Perfect Skin.

Nakon lansiranja uspješne Cellular Anti-Age linije proizvoda, NIVEA nastavlja svoju borbu protiv bora predstavljanjem Cellular Perfect Skin linije koja u potpunosti odgovara potrebama modernih žena čija je želja: mladenački ten koji je istovremeno blistav i gladak.

Formula novih proizvoda učinkovito djeluje na ten: poboljšava obnavljanje stanica, a mrlje na licu su manje vidljive. Lumicinol i ekstrakt magnolije učinkovit su alat za vidljivu transformaciju kože jer pomažu uravnotežiti depigmentaciju, poboljšavaju čvrstoću i izuzetno su učinkoviti u smanjivanju bora.

U novoj liniji nalaze se NIVEA Cellular Perfect Skin dnevni fluid, NIVEA Cellular Perfect Skin noćni fluid i NIVEA Cellular Perfect krema za područje oko očiju, a naše čitateljice bile su u prilici isprobati sva tri proizvoda.

Svoje dojmove o proizvodima iz ove linije napišite u upitniku.

Linker
24. travanj 2024 15:00