SIPA/EPH
HAUTE COUTURE

Pogledajte vjenčanice s Tjedna visoke mode u Parizu

Svake sezone vjenčanice su centralni dio svake haute couture revije – neki dizajneri veličanstvenim kreacijama završavaju svoje kolekcije, dok ih drugi uklope u reviju kao neodoljive bijele komade.

Od jednostavnih do nevjerojatno raskošnih, poznate modne kuće i dizajneri pokazali su kako bi izgledala visoka moda na vjenčanjima.

A model presents a creation by Lebanese designer Elie Saab as part of his Haute Couture Spring/Summer 2016 collection in Paris, France January 27, 2016. REUTERS/Gonzalo Fuentes
Reuters/EPH / REUTERS

Foto: Reuters/EPH

Libanonski dizajner Elie Saab na Tjednu visoke mode u Parizu predstavio je vjenčanicu od 300 tisuća dolara. I dok mnogi misle da je takav komad samo za pokazivanje, Elie Saab ima vjernu klijentelu na kraljevskim dvorima – zaslužan je za vjenčanicu luksemburške princeze Stephanie za čiju je izradu trepalo 3900 sati, a bila je ukrašena s 50 tisuća perli.

U fotogaleriji pogledajte haute couture vjenčanice i bijele haljine koje su predstavili Chanel, Ralph&Russo, Rolland, Mabille i druge renomirane modne kuće!

Linker
20. travanj 2024 05:01