MLADEN GRDOVIĆ

Povratak starom poroku

Zadarski pjevač Mladen Grdović priveden je jutros na Prekršajni sud u Zadru zbog nasilja u obitelji. Večer prije pjevač je, navodno, u alkoholiziranom stanju u obiteljskom domu vikao te je razbijao stvari, što su policiji prijavili susjedi.

Nakon saslušanja kod suca za prekršaje 50-godišnji pjevač je pušten kući. Prilikom izlaska sa suda, Grdović je vrijeđao novinare i negirao da je razlog privođenja bilo obiteljsko nasilje. Tvrdio je da je priveden zbog zemlje.

Inače, Mladen Grdović je imao ozbiljnih problema s alkoholom, no prije točno godinu dana za Slobodnu je tvrdio kako su njegovi dani pijančevanja gotovi. Tada je, podsjetimo, kazao kako pije samo vodu.

– Nek se zna, alkohola u mom životu više nema, pijem samo običnu vodu u ogromnim količinama, popravio sam se – tvrdio je prije godinu dana Grdović.

Članovi Grdovićeve obitelji u četvrtak ujutro nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima. Brankica Grdović, Mladenova supruga, zaprijetila je predstavnicima medija, koji su joj došli pred kuću, policijom, a isto je ponovio i Paoli, koji je, izgubivši živce, poručio okupljenima da se udalje ili će ih gađati kamenjem.

Božena Sviličić/EPEHA

Linker
01. svibanj 2024 12:19