GLORIA I ROSAL

Pravila nagradne igre

Na temelju članka 69. Zakona o igarama na sreću (Narodne novine, 87/09) a u skladu s odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara (Narodne novine 08/10), uprava Neve d.o.o. Rakitje, Obrtnička 37 je dana 23.02.2011. donijela slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE

ROSAL, GLORIA I GENERALTURIST VODE TE NA SAJAM KOZMETIKE U BOLOGNU – COSMOPROF

ORGANIZATOR

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom Rosal, Gloria i Generalturist vode te na sajam kozmetike u Bolognu – Cosmoprof je Neva, društvo s ograničenom odgovornošću Rakitje, Obrtnička 37, OIB:38689888223 (u daljnjem tekstu Organizator).

TRAJANJE I SVRHA NAGRADNE IGRE

Članak 2.

Nagradna igra organizira se i provodi na cjelokupnom području Republike Hrvatske kroz tjedni časopis Gloria, u razdoblju od 10. ožujka do 15. ožujka 2011. godine i ima jedno kolo, s jednim finalnim izvlačenjem.

Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe Organizatora.

ORGANIZACIJA I NAČIN SUDJELOVANJA U NAGRADNOJ IGRI

Članak 3.

U nagradnoj igri može sudjelovati svaki čitatelj/čitateljica časopisa Gloria s područja Republike Hrvatske koji za vrijeme trajanja nagradne igre pošalje SMS poruku s riječi: GLORIA i svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa, ulica, kućni broj, mjesto, poštanski broj i broj telefona).

SMS poruku treba poslati na broj 60141 (cijena SMS-a 2,40 kn sa PDV-om).

Potvrdu slanja SMS poruke potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, osim radnika tvrtke Organizatora, povezanih društava Atlantic Grupe i svih trgovačkih društava koja su surađivala u pripremi ove nagradne igre kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca).

Članak 4.

Sve ispravno poslane SMS poruke s imenom, prezimenom, adresom, poštanskim brojem i mjestom zaprimljeni na način opisan u čl. 3. ovih Pravila, ulaze u centralnu bazu podataka.

Po osnovi jedne poslane poruke sudionik ima pravo na samo jednu prijavu.

Sudionici nisu ograničeni u broju slanja SMS poruka, ali je moguće osvojiti samo jednu nagradu. To znači da višekratnim slanjem SMS poruke i prijavom u nagradnu igru, sudionik stječe pravo većeg broja prijava putem slanja SMS-a te na taj način povećava svoje izglede za osvajanje jedne od nagrada.

Članak 5.

Pravila nagradne igre uz navođenje Klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja odobrenja Ministarstva financija biti će objavljena na web stranici Atlantic Grupe www.atlantic.hr i web stranici časopisa Gloria www.gloria.com 10.03.2011 godine.

NAGRADNI FOND

Članak 6.

Fond nagrada sastoji se od:

1. 2 x Vikend putovanje u Bolognu na sajam kozmetike za 2 osobe

ukupna vrijednost: do 22.567,99 kn + PDV

2. 1 x 1 wellness vikend u hotelu Soteliaterme Olimia (2 polupansiona) za 2 osobe ukupna vrijednost: do 4.363,63 kn + PDV

3. 1 x 1 polupansion za dvije osobe u hotelu Brezaterme Olimia za 2 osobe ukupna vrijednost: do 1.038,96 kn + PDV

4. 5 x Rosal poklon paket (krema dnevna, krema noćna, krema oko očiju, mlijeko za

čišćenje lica, tonik za čišćenje lica i gel za čišćenje lica) ukupna vrijednost: do 853,20 kn + PDV

Vrijednost nagrada je utvrđena sukladno važećim cijenama na dan donošenja ovih Pravila.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda: 35.165,02 kn (sa PDV-om)

IZVLAČENJE NAGRADA

Članak 7.

IZVLAČENJE:

Izvlačenje će se održati javno, u prostorijama Gloria grupe (Koranska 2, 10 000 Zagreb) uz tročlanu komisiju i javnog bilježnika slučajnim odabirom dana 15.03.2011.

Izvlačenje dobitnika će se obaviti na način da se najprije izvuku dobitnici prve nagrade, te zatim dobitnici druge i ostalih nagrada, prema redosljedu iz čl. 6. ovih Pravila.

Članak 8.

U slučaju da izvučena prijava ne sadrži sve podatke utvrđene člankom 3. ovih pravila, ista neće biti važeća, te će umjesto nje biti izvučena druga.

Pojedini sudionik može biti dobitnik samo jedne nagrade.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, nakon izvlačenja nagrada prema odredbama ovog Pravilnika u broju prema svim pristiglim urednim prijavama, preostali nagradni fond će se raspodijeliti ponovnim izvlačenjem već izvučenih prijava, u kojem slučaju pojedini dobitnik može biti dobitnik više od jedne nagrade.

Ispravnost izvlačenja nadgledati će javni bilježnik i tročlana komisija.

O tijeku izvlačenja vodi se zapisnik koji mora sadržavati: mjesto i vrijeme izvlačenja, klasu, urudžbeni broj, datum odobrenja nagradne igre, datum i naziv elektroničkog ili drugog javnog medija u kojem su pravila nagradne igre objavljena, imena i prezimena i adrese članova komisije, način izvlačenja dobitnika, ime i prezime i adresu dobitnika, te naziv i vrijednost nagrade pojedinog dobitnika. Zapisnik potpisuju svi članovi komisije i javni bilježnik, te potpisani zapisnik Organizator dostavlja Ministarstvu financija u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

DOBITNICI NAGRADA

Članak 9.

Imena dobitnika nagrada biti će objavljena u časopisu Gloria od 17.03. 2011. te na web stranici Atlantic Grupe www.atlantic.hr i web stranici časopisa Gloria www.gloria.com . Dobitnici nagrada biti će obaviješteni pismeno ili putem mobitela o dobivenoj nagradi.

PREUZIMANJE NAGRADA

Članak 10.

Dobitnici nagrada koji su ispunili uvjete iz ovih Pravila imaju pravo preuzeti prvu nagradu u roku od 2 dana, a ostale nagrade u roku 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobitnku nagrade uz predočenje osobne iskaznice ili druge identifikacijske isprave. S dobitnicima nagrade sklopit će se po potrebi poseban ugovor ili izjava o preuzimanju nagrade.

Glavne nagrade dobitnici će preuzeti u sjedištu Organizatora ukoliko su iz Zagreba, a u protivnom će im Organizator poslati na njihovu adresu.

Dobitnik može preuzeti nagradu nakon što podmiri sve obveze koje za dobitak proizlaze iz pozitivnih zakonskih propisa RH kao i ovih Pravila.

Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će nagradu uručiti osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna starati se o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju rodbinski odnosno starateljski odnos.

Ako dobitnik u navedenom roku ne podigne drugu, treću, četvrtu i petu nagradu Organizator će pisanim putem obavijestiti dobitnika te mu odrediti naknadni rok od 15 dana za podizanje nagrade.

Ostvarene nagrade ne mogu se mijenjati za novac, drugu robu ili drugu uslugu.

Ukoliko dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi pravo na nju, a Organizator će postupiti sukladno čl.10. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.

PRESTANAK OBVEZA

Članak 11.

Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom posebnog ugovora ili izjave o preuzimanju nagrade, prestaju sve obveze Organizatora prema dobitniku.

PREKID NAGRADNE IGRE

Članak 12.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem elektroničkih ili drugih javnih medija.

PRAVO ORGANIZATORA NA OBJAVLJIVANJE PODATAKA O DOBITNICIMA

Članak 13.

Svi sudionici suglasni su s pravilima nagradne igre. Sudionici svojim ulaskom u nagradnu igru neopozivo prihvaćaju i suglasni su da je Organizator bez ikakve naknade ovlašten bez vremenskih i teritorijalnih ograničenja koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografiju, ime i prezime, adresu i ostale podatke vezane uz sudionika, a sudionik koji osvoji nagradu pod rednim brojem 1, 2 i 3, obvezan je, na zahtjev Organizatora, dati svoju suglasnost i u pisanoj formi.

ZAVR Š NE ODREDBE

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade odobrenje i budu objavljena u dnevnom tisku.

Članak 15.

Organizator se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.

Ugovorne stranke su suglasne da će sporove iz ove nagradne igre rješavati sporazumno, a u protivnom je nadležan stvarno nadležan Općinski sud u Zagrebu.

Zagreb, 23.02.2011.

DIREKTOR:

Ivica Grdenić

Linker
04. svibanj 2024 03:16