Cropix
HRVATSKA POMAŽE

Predsjednik Republike i Bare zasvirali zajedno, Severina oduševila publiku

Tokom tri koncerta održana jučer u Zagrebu, Splitu i Rijeci, u sklopu humanitarne akcije za pomoć poplavljenim područjima u Slavoniji Hrvatska pomaže, građani su svojim pozivima uspjeli prikupiti preko tri miljuna kuna.

Preko 500 000 poziva upućeno je na broj 060 90 11 tokom jedne večeri i trajanja humanitarnih koncerata na kojima su nastupili brojni hrvatski glazbenici poput Novih fosila, Psihomodo popa, Urbana, Severine, Colonije, Massima, Parnog valjka, Gibonnija, Jelene Rozge,TBF-a i mnogih drugih izvođača koji su bili raspoređeni u tri hrvatska grada.

Glazbeno iznenađenje pripredili su Goran Bare i Majke u Zagrebu koji su hit Put ka sreći odsvirali uz pratnju predsjednika države Ive Josipovića koji ih je pratio na klavijaturama.

– Predsjednik je izrazio želju da zasvira s nama, pa smo rekli, zašto ne? Ipak je i on glazbenik, jel tako? – rekao je Bare i izazvao ovacije publike.

Tokom trajanja koncerata oformljeni su i call centri u kojima su dežurale osobe iz hrvatskog javnog života: brojni glumci, sportaši, političari, uključujući i premijera Milanovića i ministre, javljali su se na telefon.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
19. travanj 2024 19:08