Sipa/Cropix
NESTAŠAN MLAĐI BRAT

Princ Harry šalom reagirao na vijest o trudnoći Vojvotkinje Catherine

Brat princa Williama na vijest da će opet postati stric šaljivo je reagirao rekavši da jedva čeka vidjeti kako će se njegov brat snaći s dvoje male djece.

Simpatični princ Harry (29) u britanskoj kraljevskoj obitelji uvijek je bio percipiran kao nestašni mlađi brat, a u toj tradiciji on nastavlja i dalje zadirkujući svog brata princa Williama (32):

– Jedva čekam da moj brat pati još i više – našalio se Harry misleći pritom na život s dvoje male djece koji zahtjevaju puno brige i pažnje.

Harry je još dodao kako ga posebno zanima kako će se njegov brat snaći ako on i vojvotkinja Catherine dobiju djevojčicu jer to će biti posve druga priča, no dalje je nastavio u ozbiljnom tonu:

– Nadam se da će njih dvoje ovaj put cijeli proces proći mirniji i da će im biti lakše nego prvi puta – izjavio je princ.

Zapitan ima li kakav savjet koji bi, kao mlađi brat, dao nećaku koji će također biti mlađe dijete, Harry je odgovorio kako nema tu neke posebne strategije te dodao kako misli da će George biti oduševljen kada dobije mlađeg brata ili sestru.

Činjenicu da mu se s novim članom kraljevske obitelji smanjuje šansa da postane kralj Harry je kroz smijeh komentirao: “Pa to je sjajno!”

Linker
26. travanj 2024 08:46