SRETNI TROJAC

Princ William i vojvotkinja Catherine: Zahvaljujemo na brizi i strpljenju

– Željeli bismo zahvaliti osoblju bolnice na iznimnoj skrbi koju smo kod njih dobili. Svjesni smo da je za bolnicu to bilo opterećenje pa osoblju, pacijentima i posjetiteljima zahvaljujemo i na strpljenju – stoji, među ostalim, u prvoj službenoj izjavi novopečenih roditelja koju je izdao glasnogovornik Kensingtonske palače.

U izjavi se još jednom ponavlja koliko su svi sretni zbog dolaska na svijet malenog princa od Cambridgea te se obaviještava javnost da će o imenu izvijestiti u prikladnom roku.

Iako se nagađalo kako bi princ William i vojvotkinja Catherine mogli već danas izaći s nasljednikom iz bolnice – a to je prilika tijekom koje kraljevski par tradicionalno pozira fotografima i prvi put javnosti pokazuje bebu – priopćeno je kako će vjerojatno vojvotkinja, beba, ali i novopečeni otac ipak prenoćiti u bolnici, iako se svi osjećaju dobro.

Vojvotkinju u bolnici nije posjetio nitko od kraljevske obitelji jer bi se u tom slučaju sigurnosne mjere morale pojačati, što bi dodatno otežalo rad bolnice, a mladi par to želi izbjeći.

Linker
19. travanj 2024 03:39