NAJBOLJI NOVOGODIŠNJI POKLON

Probudite se u novom ozračju svoje sobe s novom Dormeo posteljinom

Je li jedna od vaših novogodišnjih želja kvalitetniji i udobniji san od kojega, na kraju krajeva i sve polazi – radna produktivnost, raspoloženje, pa čak i zdravlje?

Dormeo se pobrinuo kako biste u novoj godini dobili upravo to – san kakav zaslužujete! Nova, Dormeo Clarissa posteljina dolazi u 4 atraktivne nijanse – blagdanskoj crvenoj, klasičnoj plavoj, profinjenoj ljubičastoj i veseloj žutoj, a boju možete odabrati upravo prema svojoj osobnosti!

Crvena boja pozitivno djeluje na raspoloženje! Energična je i razbudit će svaki prostor u kojem se nađe, a smatra se bojom ljubavi, topline, strasti, sreće i životne snage – i upravo je zato idealna za blagdansko vrijeme. Ako ste se i sami prepustili duhu blagdana i prigodno uredili dom, uz Dormeo Clarissa posteljinu u crvenoj boji možete preurediti i svoju spavaću sobu i time ju razbuditi i unijeti toplinu u prostor.

Odlučite li se za posteljinu plave boje, vaša će soba poprimiti smireniji, ugodan i klasičan ton. Prema savjetima kromoterapije – terapije bojama – plava boja djeluje opuštajuće te pogodno na hormone, a spavanje u plavoj posteljini preporučuje se osobama koje su pod velikim stresom.

Ljubičasta boja nije rezervirana isključivo za djevojačke spavaće sobe, već izgleda chic i moderno, a u kombinaciji s crnom, bijelom i srebrnom, nerijetko i luksuzno i profinjeno.

Žuta je, pak, boja simbol sunca i rasta te općenito budi optimizam i potiče pozitivan stav prema životu. Zadržava budnost, potiče koncentraciju i simbolizira stvaralaštvo i mudrost, a ako ju birate kao boju pri uređenju interijera, ima pozitivan utjecaj na raspoloženje.

Stoga imajte na umu kako će boja za koju se odlučite pružiti sobi željenu atmosferu, a zahvaljujući činjenici da je Dormeo Clarissa posteljina napravljena od 100% pamučnog satena, donijet će vam miran, kvalitetan i ugodan san! To je ujedno ono što si svi želimo ovih blagdana – kvalitetno se odmoriti u krugu voljenih osoba, a do 07.02.2016. pri kupnji ovog asortimana možete uštedjeti čak 50%!

Kako? Svakodnevnom kupovinom u Konzumu, u razdoblju od 12.11.2015. do 07.02.2016., skupljajte naljepnice i uštedite odličnih 50% pri kupnji Dormeo Clarissa seta posteljine, Clarissa klasičnog jastuka od Wellsleep mikrovlakana te Clarissa pamučne plahte s gumicom i jastučnice manjih dimezija! Više informacija potražite već danas na stranici Dormea .

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i ovog Božića poklonite sebi, ali i svojim bližnjima najljepši poklon ispod bora – zdrav, miran i kvalitetan san uz Dormeo Clarissa potpis!

Linker
16. travanj 2024 07:11