NEUSPJELO SKRIVANJE

Procurila snimka s vjenčanja Ane Begić

Glumica Ana Begić (31) udala se u subotu u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama za godinu i pol mlađeg dečka Danijela Tahirija, s kojim je u vezi četiri godine.

Glumica je još u travnju najavljivala da je spremna za sudbonosno ‘da’, no neodređenim izjavama kako će se udati ‘jedne subote’, koje je davala čak i dan prije svog vjenčanja, pokušala je održati taj čin daleko od očiju javnosti. To joj ipak nije uspjelo – fotografi su uspjeli zabilježiti da je mladenka odjenula vjenčanicu boje pjeska, no u crkvu je istrčala kako nitko ne bi uspio vidjeti detalje.

Nakon obreda, na kojem je bilo 50-ak uzvanika, među kojima mnogi kolege Ane Begić poput Zrinke Cvitešić s dečkom Hrvojem Rupčićem , Ecije Ojdanić i Roberta Orhela , Enesa Vejzovića i Bojane Gregorić Vejzović sa sinom Raulom, Vedrana Mlikote , Ksenije Marinković i drugih, novopečena gospođa je iz crkve izašla okružena zaštitarima koji su ju dodatno štitili crnim sakoima.

No, usprkos svim mjerama zaštite, na internetu se vrlo brzo pojavila snimka s vjejenčanja, na kojoj se vide mnogi uzvanici te mladenka u haljini na jedno rame ogrnuta šalom.

Pogledajte snimku s vjenčanja Ane Begić.

Linker
14. travanj 2024 11:42